تعمیر و نصب پمپ آب در ساوه
شماره تماس
0912-255-0451
شماره تماس
0912-255-0451
شماره تماس
0912-255-0451
تعمیر پمپ آب در ساوه
شرکت کوروش تخصصی ترین مرکز تعمیرات انواع پمپ آب در ساوه است با سال ها تجربه در عرصه تعمیر پمپ آب خانگی و خدمات پس از فروش انواع پمپ های آب خانگی با دارا بودن کادری مجرب و با تجربه در عرضه تعمیرات تخصصی انواع پمپ های خانگی آماده ارائه هر گونه خدمات تخصصی می باشد. تعمیرات پمپ آب خانگی در ساوه و و نوبران و غرق آباد و مامونیه و حومه صورت می پذیرد. لطفا جهت تعمیر پمپ آب در ساوه تماس حاصل نمایید، تا در کوتاهترین زمان نسبت به تعمیر و نصب پمپ آب در ساوه اقدام نماییم
پمپ های آب خانگی پر مصرف ترین نوع پمپ در داخل کشور می باشد، لذا با توجه به پر کاربرد بودن این نوع پمپ مشکلات بهره برداری آن نیز بسیار شایع می باشد، این مهم ما را بر آن داشت تا نکاتی کاربردی در زمینه عیب یابی و تعمیرات پمپ های آب خانگی برای شما بیان نماییم. لازم به ذکر است در این مجموعه برخی از خدمات قابل ارائه در راستای تعمیر پمپ آب خانگی به شرح ذیل می باشد:
- تعویض سیل مکانیکی (آببند) پمپ آب خانگی
- تعمیر سیم پیچی الکتروپمپ خانگی در توان های مختلف
- تعویض بلبرینگ موتور پمپ خانگی
- تعویض پروانه پمپ های خانگی با توان های مختلف
- تعویض کلیه قطعات یدکی انواع پمپ های خانگی
سرویس پمپ آب در ساوه
تعمیر پمپ آب یک کار تخصصی است و نمی توان به هر کسی سپرد چراکه پمپ آب ساختمان نقش تعیین کننده ای در فشار آب و رساندن آب به طبقات دارد. بنابراین در صورت بروز مشکل، تعمیر پمپ آب خانگی و همچنین تعمیر پمپ کولر آبی باید توسط نیروهای مجرب و متخصص تعمیرکار پمپ آب انجام شود. چرا که هر گونه خرابی و اشکال در پمپ آب ممکن است دلایل خاص خودش را داشته باشد که تنها نیروی متخصص تعمیرکار پمپ آب از آن آگاه است.
در آپارتمان ها گاهی که پمپ آب دچار مشکل می شود، ساکنین طبقه های آخر شکایت بیشتری دارند. در این مواقع باید هر چه سریع تر نسبت به تعمیر پمپ آب ساختمان اقدام کنیم. تعمیر پمپ آب ساختمان باید توسط نیروی تعمیرکار پمپ آب انجام شود و اقدامات زیر را شامل می شود:
- بررسی منافذ موجود بر روی پروانه پمپ
- چک کردن شیرفلکه
- چک کردن نحوه عملکرد آلارم ها
- چک کردن مقدار روغن موجود در محفظه موتور و تعویض روغن این دو قطعه در موارد ضروری
- تعویض پروانه و الکتروموتور پمپ توسط تعمیرکار پمپ آب در مواردی که کارایی خود را از دست داده اند.
چه موقع به تعمیرکار پمپ آب در ساوه نیاز داریم ؟
به صورت کلی و همانطور که گفته شد به مرور زمان ممکن است مشکلاتی در پمپ آب ساختمان به وجود بیاید که تعمیر آن فقط توسط تعمیرکار پمپ آب حرفه ای امکان پذیر است. در این شرایط لازم است هر چه سریع تر نسبت به تعمیر پمپ آب اقدام کنید:
- دستگاه پمپ از تنظیم خارج شود.
- پمپ یکسره کار کرده و خاموش شدن آن امکان پذیر نباشد.
- پشت هم و بی دلیل خاموش و روشن شود.
- باد داخل مخزن تحت فشار خالی شود.
- موتور گیرپاژ کند.
- پمپ نشتی داشته باشد.
مواردی که نشانه نیاز به تعمیر پمپ آب خانگی است ابتدا مطمئن شوید که
- دستگاه شما روشن است
- دقت کنیدکه آیا کلید برق یا سیم برق مرتبط با پمپ آب خانگی به درستی عمل میکند یا نه
- دکمه ریست را امتحان کنید
- به طور کلی کلید پمپ آب خانگی را بررسی کنید
- اگر کلید مناسب نباشد به طور موقت یا دائمی با مشکل روبرو خواهید شد
- پوشش روی کلید را باز و به طور دقیق بررسی کنیدپمپ را روشن کنید
- اگر جرقه را مشاهده کردید و پمپ شروع به کار کرد
- کلید دارای مشکل است و باید آن را عوض کنید
نصب پمپ آب در ساوه
پمپ آب خانگی که با نام پمپ تحت فشار نیز شناخته می شود جهت تقویت فشار آب درون سیستم لوله کشی ساختمان مورد استفاده قرار می گیرد. توجه داشته باشید که مشکل کمبود فشار آب ساختمان همیشه به دلیل عدم وجود پمپ نمی باشد. قبل از خرید و نصب پمپ آب خانگی ، با دقت گرفتگی های مسیر لوله کشی ، صافی سر شیرهای برداشت یا دوش حمام را کنترل کنید. در بسیاری از موارد رفع گرفتگی ، مشکل کمبود فشار آب خانگی را برطرف می کند. اما اگر باز هم فشار آب برای رفع نیاز های شما رضایت بخش نیست ، می توانید از یک پمپ تحت فشار استفاده کنید.
نصب پمپ آب خانگی با ست کنترل
نصب پمپ آب خانگی با ست کنترل ( اتومات دیجیتال پمپ ) نسبت به سیستم مکانیکی به مراتب ساده تر است . این تجهیز می تواند مستقیما در خروجی پمپ قرار گیرد و نیاز به تجهیزات جانبی ندارد. معمولا استفاده از ست کنترل را برای 1 الی 2 واحد مسکونی توصیه می کنند ، اما در صورتیکه در مسیر خروجی ست کنترل از منبع انبساط استفاده شود می توان تا پمپ های 3 اسب بخار نیز مورد استفاده قرار گیرند. البته به این نکته توجه داشته باشید که برخی از سیستم های اتوماتیک دیجیتال پمپ ها دارای محدودیت آمپر می باشند و باید متناسب با پمپ انتخاب شوند. بر روی بدنه ست کنترل ها معمولا یک درجه فشارسنج تعبیه شده است و برای نصب نیاز به تهیه جداگانه فشار سنج ندارند. ست کنترل ها معمولا در کارخانه سازنده تنظیم می شوند و جهت نصب نیاز به تنظیم خاصی ندارند. در برخی از آن ها در زیر پوشش بالا یک پیچ تنظیم وجود دارد که فشار استارت پمپ را تنظیم می کند. هنگام نصب ست کنترل بر روی پمپ به فلش روی بدنه آن دقت کنید که مسیر صحیح حرکت مایع را نشان می دهد.
نحوه نصب پمپ آب خانگی بدون مخزن
روش نصب پمپ آب ساختمان بدون مخزن به این صورت است که ابتدا باید مکان مناسبی برای نصب پمپ آب خانگی در نظر بگیریم که دارای مشخصات ذیل باشد:
- مکان نصب پمپ آب برای ساختمان باید سرپوشیده و به دور از نور خورشید باشد.
- سطح زیرین محل نصب پمپ آب منزل باید صاف و یکدست باشد.
- در صورتی که پمپ آب بیش از نیم اسب بخار قدرت دارد، بهتر است مکان نصب پمپ عایق کاری صوتی داشته باشد تا صدای پمپ سبب سلب آسایش ساکنین نشود.
- نحوه نصب پمپ آب بعد از کنتور به این صورت است که پمپ را در مسیر جریان لوله اصلی آب ساختمان قرار می دهید. برای این منظور می توانید در هر مکانی که قصد نصب پمپ آب خانگی دارید، لوله اصلی آب ساختمان را قطع کرده و پمپ آب را به صورت مستقیم به لوله آب اصلی کنتور اتصال دهید. حال لوله آب هم قطر یا حتی قطورتر از دهانه ورودی پمپ آب را با کمک مهره و ماسوره از یک طرف به لوله اصلی آب و از طرف دیگر به ورودی پمپ آب خانگی وصل می کنیم.
سپس نوبت به اتصال ورودی و خروجی پمپ آب خانگی به سیستم لوله کشی آب ساختمان می رسد. برای این منظور بعد از خروجی پمپ آب خانگی شیر یک طرفه را نصب می کنیم تا در زمان خاموش بودن پمپ آب خانگی از برگشت آب به داخل پمپ جلوگیری کند.
برخی شیر یک طرفه را قبل از پمپ آب نصب می کنند، ولی بهتر است شیر یک طرفه بعد از پمپ قرارگیرد تا هنگامی که سیستم تحت فشار بوده و پمپ خاموش است، فشار روی پمپ نباشد.
حال نوبت اتصال ست کنترل می رسد که باید آن را بر روی خط لوله آب خروجی از پمپ وصل کنیم. سپس لوله خروجی از پمپ آب خانگی را به لوله اصلی ورودی آب ساختمان وصل می کنیم. برای این منظور این لوله ها را نیز با کمک مهره و ماسوره به یکدیگر اتصال می دهیم. توجه داشته باشید که نصب پمپ چاه خانگی نیز بدون مخزن تحت فشار انجام می شود.
در زمان وصل کردن پمپ آب توجه به سایز ورودی و خروجی پمپ آب خانگی بسیار مهم است. با این توضیح که برای بهره مندی حداکثری از توان پمپ آب باید سایز ورودی خروجی پمپ آب متناسب با سایز لوله آب ساختمان باشد.
به عنوان مثال اگر ورودی و خروجی پمپ های آب خانگی دارای یک اینچ قطر باشند، سایز لوله ورودی و خروجی هم باید یک اینچ باشد.